Bedrijven

Als onafhankelijke Quantity Surveyors en Contract Management Specialist is de Global Quantum Group van bedrijven in een strategische positie om alle aspecten van contract- en commerciƫle ondersteuning aan onze klanten en hun projectbehoeften te bieden.

Wij opereren binnen de uitgebreide Bouwsector, inclusief olie- & gas-, energie- & proces-, scheepvaart-, nuts-, nucleaire- en infrastructuursectoren, waar hun geografische locatie ook is.

De gespecialiseerde kennis van onze consultants is opgedaan in verschillende sectoren en landen en bieden een professionele service die nieuwe en unieke perspectieven biedt voor de uitdagingen en behoeften van onze klanten. Dit, geholpen door onze proactieve benadering, voegt aan projecten en aan het beschermen van contractuele posities waarde toe.

Met het oog op de toekomst gaan we dieper in de Wereldmarkt, breiden we onze huidige overzeese activiteiten uit en openen we nieuwe kantoren.

We weten dat onze kracht ligt bij ons team en blijven investeren in hun professionele ontwikkeling om ervoor te zorgen dat onze Klanten de hoogste normen van dienstverlening worden geboden.