Global Quantum Rekruteringsprogramma

Dit document is een selectie van de meest gangbare wegen om je carrière als Quantity Surveyor te verbeteren.

Global Quantum verbindt zich ertoe alle personeelsleden te stimuleren relevante kwalificaties te behalen en wil graag de bijgevoegde of andere opties met alle potentiële personeelsleden bespreken.

Graduate Wervingprogramma Postuniversitair Wervingsprogramma Schoolverlater Wervingsprogramma

Graduate Wervingprogramma

Van Universiteit

Global Quantum stimuleert al onze stagiaires om lid te worden van een Beroepsorganisatie (meestal de RICS en Inst CES). Om lid te worden schrijf je in als student-lid van de RICS. Om je te kwalificeren als lid van de RICS, moet je de APC [Assessment van Professional Competence] voltooien. Deze bestaat uit een gestructureerde training van 24 maanden, 96 uur CPD [Continuing Professional Development] en een eindbeoordeling. De vordering wordt nauwlettend gevolgd om ervoor te zorgen dat je met de gestructureerde training succesvol vooruitgang boekt. Global Quantum geeft je voldoende werk om hierbij te helpen en helpt je bij problemen indien deze zich voordoen.

Nuttige RICS-links;

Parttime Postuniversitaire Opleidingen

Afhankelijk van je loopbaan kan een postuniversitaire opleiding geschikt zijn. Het volgende is een selectie van beschikbare opleidingen.

Als je een geschikt diploma hebt, kan dit worden gebruikt om toegang te krijgen tot een MSc Quantity Surveying Opleiding. Een succesvolle afronding van deze opleiding geeft je een door de RICS goedgekeurd diploma. Je kunt dan je APC invullen in het gedeelte 'Van Universiteit' hierboven.

Postuniversitair Wervingsprogramma

Overige Kwalificaties

Global Quantum stimuleert alle werknemers om hun professionele ontwikkeling voort te zetten en aanvullende kwalificaties kunnen worden behaald. Een gangbaar studiegebied is Bouwrecht. Robert Gordon University is een universiteit waar Opleiding op afstand beschikbaar is.

Schoolverlater Wervingsprogramma

Van School

Alle nieuwe stagiairs moeten een universitaire opleiding volgen voor een diploma dat is goedgekeurd door professionele instanties binnen de bouwsector (meestal de RICS)

Global Quantum houdt je voortgang in de gaten, helpt je met specifieke problemen en probeert je een grote verscheidenheid aan taken te geven zodat je een goede basis krijgt voor je toekomstige opleiding. Hieronder een selectie van beschikbare opleidingen.

Parttime Quantity Surveying Opleidingen